Over Anita Janssen

Hallo,

Mijn naam is Anita Janssen en ik ben de trotse partner van Spotty. Tevens ben ik een gecertificeerd TTouch practitioner en heb ik mijn eigen bedrijf TO BE TOUCHED. Ik begeleid namelijk eigenaren van honden en paarden met gedrag- en of gezondheidsproblemen. Dit doe ik vanaf 2009 en sinds 29 januari 2014 ben ik voor mezelf begonnen.
Ook geef ik regelmatig workshops en hierover kun je informatie vinden op mijn website www.tobetouched.nl. Neem gerust eens een kijkje en kijk wat ik misschien voor je kan betekenen.

Warme groet,

Krabbels aan Anita Janssen

honden page profiel Anita JanssenAnita Janssen schreef om 31 mei om 11:37
Dat is hij ook hoor. Ik ben dankbaar dat hij mijn partner is.
honden page profiel Marie-Rose & Tibootje (RIP) + Freya'tjeMarie-Rose & Tibootje (RIP) + Freya'tje schreef om 28 mei om 12:18
Wat een mooie, speciale hond !! Lijkt me een echte lieverd !
honden page profiel Anita JanssenAnita Janssen schreef om 27 mei om 15:03
Hallo mijn naam is Anita Janssen van TOBETOUCHED. Ik mag mij gelukig prijzen met het feit dat ik van mijn hobby mijn werk kan maken. Zelf heb ik een kruising Bordercollie/Friese stabij een rode kater, 2 konijnen en nog wat vissen. Mijn hond is mijn weg naar de TTouch geweest en daarmee kan ik hem, ondanks zijn fysieke en medische problemen heel goed ondersteunen.

Laat ook een krabbel achter
Om een krabbel achter te laten moet je eerst inloggen

Reputatie, berichten en online status

Anita Janssen heeft 42 ontvangen.

Super Baasje ! Op het hondenforum wordt een antwoord van Anita Janssen zeer positief gewaardeerd bij 1 waarderingen.

Berichten en online status
Anita Janssen was voor het laatst online 2024 jaar, 5 maanden, 3 dagen, 20 uur, 19 minuten, 8 seconden geleden


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^